Klan

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
16 - 23 år
Ledere: 
Jeppe – 22 97 62 31
forsideblok_haender_fotograf_mads_danquah

Klan Yggdrasil

Vi er Klan Yggdrasil. Vi består af Christopher, Jeppe, Magnus, Thomas, Benjamin, Jamie, Rasmus, Claes, Mathias og Christian. Vi forventer at bruge året på bl.a. at arrangere divisionsturnering, hvilket er en årlig turnering mellem grupperne i Vendelbo Division, bygge en svedehytte ved Bakkehytten og ellers bare nyde hinandens selskab.

I løbet af året har vi også været på Regnbuetur ved Mette og John, hvor vi har lavet cider, der i skrivende stund er ved at gære. Vi regner med, at den bliver færdig til januar, hvor vi vil nyde den med respekt.

Klan Yggdrasil og Klan Dannerhøj har lavet Divisionsturneringen 2016, hvilket var en stor succes hos tropsspejderne i Vendelbo Division. Vi synes selv, det har været en fantastisk oplevelse og har derfor besluttet at arrangere Divisionsturneringen 2017 sammen med Dannerhøj, som vi har fået et godt samarbejde med.

I klanen er vi blevet fordelt på forskellige uddannelser og har dermed fået forskellige kompetencer. Vi har derfor besluttet os for at udfordre dem med håndværksmæssige kompetencer (og dem uden) ved at bygge en svedehytte ved Bakkehytten. Vi regner med, at projektet vil tage form i foråret 2017, men udgravningen til hyttens fundament er allerede begyndt på en fantastisk dag med maskiner og hygge.

Den 25. oktober 2016 fik vi Brønderslev Kommunes Ungdomslederpris, hvilket var en kæmpe overraskelse for os, eftersom vi var blevet fortalt, at det var vores leder, der skulle modtage prisen. De fleste af os var meget beærede over, at vores arbejde i gruppen gavner og ikke bliver taget for givet, men bliver set, værdsat og dermed anerkendt af gruppen. At vores arbejde betyder noget for andre kan kun gøre os glade!

Som klan har vi et godt fællesskab, selvom vi er meget forskellige og har forskellige meninger. Alt dette giver kun flere drøftelser af spændende emner og godt spejderarbejde, som er den slags arbejde, Klan Yggdrasil vil leve stærkt videre på.

 

Liste over årets bedrifter

  • Oprykningstur: 21/8
  • Brønderslev Marked: 2-4/9
  • Æbleplukning: 8/9
  • Gang i Brønderslev (Bubber): 17/9
  • Gruppetur: 30/9-2/10
  • Lave cider/tur ud til Mette og John: 19/10-21/10
  • Modtagelse af Ungdomslederprisen: 25/10
  • Udgravning til svedehytte: 11-13/11
  • Klanbeskrivelse: 8/12

 

December 2016